Krvne grupe: Što krvna grupa otkriva o vama

nedjelja, 28. kolovoza 2011.

Što krvna grupa otkriva o vama


Krvna grupa A

Žena s ovom krvnom grupom od muškarca očekuje nježnost i zadovoljstvo. Takva žena osjeća snažnu želju za udajom, jer se želi dokazati kroz brak i porodicu. Kao supruga pomaže svom partneru da dosegne maksimum u svojoj karijeri, dok same ostaju u pozadini.

Prema djeci se odnose prijateljski, a osobne ambicije ostvaruju preko supruga i djece. Muškarci s ovom krvnom grupom iskazuju posebno zanimanje za žene, što pripadnice ljepšeg spola brzo primjećuju.

Međutim, muškarci s ovom krvnom grupom uglavnom su nepouzdani, te ih stvari koje ih u početku zabavljaju brzo dosade. U braku su vezani uz obitelj, no katkad požele izaći iz monotonije pa kad im se prohtije to i učine.


Krvna grupa B


Žene koje imaju ovu krvnu grupu očekuju sreću i voljenost i stalnu pažnju svog muškarca kojemukatkad djeluju nedodirljivo i zahtjevno. Teško se odlučuju za brak, ali kada se odluče, tada se potpuno posvete obitelji.
Muškarci te grupe poštuju i vole svoju partnericu, te se prema njoj odnose kao prema kraljici. Međutim, kada nemaju adekvatnog partnera prepuštaju se melankoliji, umjesto da se suoče s problemom.

Krvna grupa AB

Žene ove krvne grupe vole muškarce avanturističkog duha, uživaju dokle god partner o njima ne zna sve pojedinosti. Kao majke su veoma blage, prilagođavaju se djeci i ne zahtjevaju mnogo. Muškarac koji ima ovu krvnu grupu uspješno zavađa, ali na veoma suptilan način.

Zanimljivo je da ako njegova izabranica ima krvnu grupu B on postaje postaje tipičnim predstavnikom prpadnika grupe A i obrnuto.

Nema komentara:

Objavi komentar